lørdag den 10. februar 2018

Morgenmadsmuffins

Jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke orker mere skyr til morgenmad! Jeg har derfor været i køkkenet og lave disse lækre morgenmadsmuffins. Jeg spiser to muffins med en halv Skive ost i mellem og lidt et stykke frugt til.
Opskriften giver 10 muffins.

Opskrift:
100 gram fint revet gulerod
60 gram mandelmel
8 æg
1 tsk. bagepulver
1 tsk. FiberHUSK
1/2 tsk. salt eller grillkrydderi

Fremgangsmåde: 
Æggene piskes med piskeris i en skål. De øvrige ingredienser tilsættes og det hele piskes godt sammen. Bagepulveren kan med fordel sigtes i for at undgå klumper. Dejen fordeles i 10 muffinforme og bages ved 175 grader i 20 min.

Velegnet til frysning. Bør dog pakkes enkeltvis i madfilm.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar