mandag den 8. januar 2018

Sød kartoffelfad med hytteost og kalkunbacon

Jeg er for alvor kommet godt i gang med at lave madplan. I sidste uge fik vi dette kartoffelfad med hytteost og et låg af kalkunbacon. Min mand mente (selvfølgelig) at der manglede kød. Umiddelbart vil retten godt kunne tilsættes fx kylling, skinke eller en bund af hakket oksekød rørt med lidt krydderi og ketchup.


Ingredienser:
1 stor sød kartoffel (fås stor i blandt andet Super Brugsen) i tynde skiver
3-4 gulerødder i små tern
3 porre i tynde ringe
1 spsk. olie
1 spsk. tørret timian
Groft salt
450 gram hytteost 4 %
4 æg
1 pakke kalkunbacon


Fremgangsmåde
De søde kartoffelskiver og gulerødderne blandes med olie, timian og salt og bages i et fad i ovnen i 25 min. ved 200 grader.
Hytteost og æg blandes sammen og hæles over retten. Kalkunbaconen lægges over som låg og retten bager yderligere 25 min. ved 200 grader.


Retten kan evt. serveres med halve bagte tomater, krydret med timian ved siden af








Ingen kommentarer:

Send en kommentar