Så er endnu en dejlig jul og et godt nytår overstået. For mig har det været en aaaaal for usund jul. Der er bestemt ikke blevet sparret på sukkeret. Nu skriver kalenderen 2018 og det er tid til, at komme op på vægttabshesten igen. Jeg har startet året med at lave madplan og få det hele handlet ind. I går lavede jeg den lækreste chili con kylling med blomkålsris. Min mand og drenge spiste dog almindelige ris.
Opskrift:
400 gram kyllingfilet i små tern
1 tsk. olie
1 tsk. groft salt
2-3 fed finthakket hvidløg
1 tsk. chiliflager eller en frisk chili
1 løg i tynde både
1 dåse kidneybønner
1 dåse hakkede tomater
1 grøntsagsbouillonterning
Friskkværnet peber
Basilikum
Creme Fraiche (max. 9 %)
Fremgangsmåde:
Svits kylling og salt i en sautépande til kyllingen er let stegt. Tilsæt hvidløg, chili og løg og steg et par minutter. Skyl bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Tilsæt bønnerne, de hakkede tomater og bouillonterningen. Lad simre i 5 min. Smage retten til med peber og basilikum. Servér med blomkålsris eller hvide ris og lidt creme fraiché.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar