mandag den 5. september 2016

Kylling i Satay sauce

Kylling i Satay sauce

Det her er virkelig blevet en af mine yndlingsretter. Selv min mand synes den smager godt og så kan det altså ikke være helt skidt :)
Retten serveres med ris, evt. blomkålsris. Den vil sikkert også være rigtig lækker med frisk pasta til.


Ingredienser:
500 gram kylling
1 squash
1-2 peberfrugter
2-3 gulerødder
1 dåse fuldfed kokosmælk
2 spsk. peanut butter (uden sukker)
1 glas Satay sauce (kan blandt andet købes i SuperBrugsen)


Kylling skæres i mindre tern og steges i en dyb pande/wok. Mens kyllingen steges skæres squash i små tern og peberfrugt og gulerødder i strimler. Kokosmælken tilsættes sammen med peanut butter og Satay sauce. Lad retten småsimre i 10-15 min. til grøntsagerne er møre.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar