Tortillalasagne
Ingredienser:1 pakke tortillapandekager
1 pakke neutral flødeost
2 snack-peber
1 stort løg
2 glas salsa
1 brev tacokrydderi
750 gram kyllingbryst
1 pose revet cheddarost
Fremgangsmåde:
Kyllingbryst skæres i små tern og steges på panden med tacokrydderi. Snack-peber skæres i små strimler. Løget skæres i ringe. Et ildfast fad smøres. 2 pandekager smøres med flødeost, salsa smøres ovenpå osten, snack-peber og løgringe kommes ovenpå inden halvdelen af den stegte kylling kommes henover. Herefter laves endnu et lag magen til. Slut af med et lag af pandekager smurt med flødeost. Drys cheddarosten henover retten og gratines i ovnen ved 200 grader i 25-30 min. eller til osten er gylden. Kan serveres med nachos eller en grøn salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar