mandag den 5. september 2016

Tortillalasagne

I fredags havde jeg besøg af min veninde Michelle. Vi elsker mad - og meget af det :) Specielt den her ret, som jeg har lært at lave af en sød islandsk kvinde fra Sanders terminsgruppe, er en af vores favoritter. 

Tortillalasagne

Ingredienser:
1 pakke tortillapandekager
1 pakke neutral flødeost
2 snack-peber 
1 stort løg
2 glas salsa
1 brev tacokrydderi 
750 gram kyllingbryst
1 pose revet cheddarost

Fremgangsmåde:
Kyllingbryst skæres i små tern og steges på panden med tacokrydderi. Snack-peber skæres i små strimler. Løget skæres i ringe. Et ildfast fad smøres. 2 pandekager smøres med flødeost, salsa smøres ovenpå osten, snack-peber og løgringe kommes ovenpå inden halvdelen af den stegte kylling kommes henover. Herefter laves endnu et lag magen til. Slut af med et lag af pandekager smurt med flødeost. Drys cheddarosten henover retten og gratines i ovnen ved 200 grader i 25-30 min. eller til osten er gylden. Kan serveres med nachos eller en grøn salat.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar